Gostinsko turistično zbor Slovenije
World association of chefs societies
Chefs of Slovenia
Spoštovane članice, spoštovani člani!

Čas od našega srečanja v mesecu marcu se je prevesil že v drugo polovico leta. Zadali smo si kar nekaj nalog in prva bo počasi realizirana, pred vami je nova podoba portala Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije. Upam, da vam je bolj dopadljiva, uporabna in dostopna z informacijami. Trudili se bomo, da vas bomo tudi v bodoče ažurno seznanjali z aktualnim dogajanjem in aktivnostmi v našem društvu.

V planu je tudi izdelava novih članskih izkaznic, ki pa žal čaka na nov znak DKSS. Člani IO so sprejeli sklep, da obstoječi znak DKSS osvežimo. V naslednjih dneh bomo razpisali natečaj in po potrditvi novega znaka izdelali tudi nove članske izkaznice. Če bo čas na naši strani, bomo zadevo predstavili na 61. GTZ Slovenije v Portorožu.

Vsem skupaj želim prijetno, ne prevroče poletje.

Srečko Koklič,
predsednik DKSS

aktualno zdaj
Naj torta in Najizvirnejša sladica Sladke Istre 2014
Mestna občina Koper objavlja natečaja Naj torta Sladke Istre 2014 in Najizvirnejša sladica Istre 2014, ki sta del najslajše prireditve v Sloveniji – Sladke Istre 2014, ki bo potekala v Kopru, dne 20. in 21.9.2014.
Razpis za osvežitev logotipa DKSS
Na svojem zadnjem sestanku je izvršni odbor Društva kuharjev in slaščičarjev določil, da osvežimo društveni znak/logotip, ki nas spremlja že mnoga leta. Pripravili smo javni razpis, na katerega vabimo vse zainteresirane z oblikovalsko žilico. 
Balkan Culinary Cup v Beogradu
Med 16. in 19. oktobrom 2014 bo v Beogradu potekalo kuharsko tekmovanje Balkan Culinary Cup. Gre za dogodek, letos organiziran tretjič zapored, ki skuša na enem mestu zbrati čim več tekmovalcev iz balkanske regije pa tudi širše.

Naši partnerji