Gostinsko turistično zbor Slovenije
World association of chefs societies
Chefs of Slovenia
Spoštovane članice, spoštovani člani!

Čas od našega srečanja v mesecu marcu se je prevesil že v drugo polovico leta. Zadali smo si kar nekaj nalog in prva bo počasi realizirana, pred vami je nova podoba portala Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije. Upam, da vam je bolj dopadljiva, uporabna in dostopna z informacijami. Trudili se bomo, da vas bomo tudi v bodoče ažurno seznanjali z aktualnim dogajanjem in aktivnostmi v našem društvu.

V planu je tudi izdelava novih članskih izkaznic, ki pa žal čaka na nov znak DKSS. Člani IO so sprejeli sklep, da obstoječi znak DKSS osvežimo. V naslednjih dneh bomo razpisali natečaj in po potrditvi novega znaka izdelali tudi nove članske izkaznice. Če bo čas na naši strani, bomo zadevo predstavili na 61. GTZ Slovenije v Portorožu.

Vsem skupaj želim prijetno, ne prevroče poletje.

Srečko Koklič,
predsednik DKSS

aktualno zdaj
Mladinci tokrat v Celju
V sredo se je mlada kuharska reprezentanca na uradnem treningu v Gostilni Špengl v Celju ponovno predstavila širši javnosti. V dobrem ambientu, z odličnim gostiteljem Markom Pavčnikom in ob spremljavi vin iz vinske kleti Verus, so prisotni uživali v kreacijah naših mladih upov.
Mladinci navduševali v Medani
Prejšnjo sredo je mladinska kuharska reprezentanca pod vodstvom Boruta Jakiča navdušila prisotne na kulinaričnem večeru na domačiji Belica v Medani.
5. Festival bujte repe
Murskosoboški hotel Diana vas v soboto, 27.09.2014, vabi na »Festival bujte repe«. V okviru festivala bo potekalo tekmovanje v kuhanju prekmurske bujte repe, poskrbljeno pa bo tudi za glasbeno animacijo, šaljive igre, otroški kotiček, … 

Naši partnerji