Admin Area


Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

RECEPTI

Česnova juha s škampi 

30 g masla
130 g krompirja
200 g česna
sol
beli poper
2 dl sladke smetane
7 dl zelenjavne juhe
120 g škampovega mesa


1.
Na maslu pražimo na kocke narezan krompir in olupljen česen
približno 5 minut.
2.
Prilijemo sladko smetano, zelenjavno juho, posolimo, popopramo in kuhamo na šibkem ognju 25 minut.
3.
Juho prelijemo v mešalnik in jo gladko zmešamo. Znova jo vlijemo v lonec in ga postavimo na šibek ogenj.
4.
Dodamo oluščene škampove repke. Juho kuhamo še 2 minuti, potem jo ponudimo. Lahko dodamo tudi opečene kruhove kocke.

Recept je prispeval Janez Bratovž iz Restavracije JB

  









Koruzna juha s paradižnikom

  


"Ne živimo zato, da jemo. Toda zagotovo živimo zato, ker jemo."
  




   
Društvo kuharjev in slaščičarjev, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana, tel.: +386 (0)1 589 82 26
e.mail: info@kuharjislovenije.si
Domov  |  Kontakti   | Piškotki | Zemljevid strani
   
© 2009  Društvo kuharjev in slaščičarjev  | O društvu  | Register |  Avtorji: Plior - IT  
 




egil