Gostinsko turistično zbor Slovenije
World association of chefs societies
Chefs of Slovenia
Spoštovana članica, spoštovani član Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije!
Dve desetletji predstavljata obdobje, ki pomeni precejšen del življenjskega cikla. Izkušnje, poznanstva in lepi spomini, ki sem jih v tem času nabral, bodo ostali za vedno in vesel sem, da sem bil del zgodbe ustvarjanja, uspehov in mednarodnih aktivnosti, ki so pripomogle k razpoznavnosti slovenskih kuharjev, slovenske kulinarike in Slovenije nasploh.
Zgodijo se stvari, ki jih ne načrtuješ, a te postavijo pred težke osebne odločitve. Po dolgem in tehtnem premisleku sem to odločitev sprejel in na redni seji 9.7.2015 podpredsednika društva in člane Izvršilnega odbora društva seznanil z njo – odstopam s funkcije predsednika Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije in prekinjam svoje nadaljnje aktivnosti  v društvu. Vloga vršilca dolžnosti predsednika do rednega zbora oziroma predčasnih volitev tako prehaja na podpredsednika društva. 
Vsem članom društva,  s katerimi smo soustvarjali zgodbe se zahvaljujem za sodelovanje, novo izvoljenemu predsedstvu pa želim uspešno delo.

 

Srečko Koklič  
aktualno zdaj
Svetovni kongres WACS, Thessaloniki 2016
Med 24. in 27. septembrom 2016 bo v grškem mestu Thessaloniki potekal svetovni kongres WACS (Svetovne kuharske zveze). Če vas mika potovanje v Grčijo se splača pohiteti s prijavo, saj zanjo do 10. avgusta velja 20% popust.
Najava: "12. Žar mojster, Ihan"
V soboto, 11. julija 2015, Prostovoljno gasilsko društvo Ihan že 12. pripravlja prireditev "Žar mojster". Organizatorji so pripravili tekmovanji v profesionalni in amaterski kategoriji, na kateri vabijo vse zainteresirane.
Najava: "Praznik frtajle, Rožna Dolina"
KS Rožna Dolina v soboto, 20.6.2015 ob 16. uri, tretjič organizira prireditev "Praznik frtajle". Organizatorji vabijo vse zainteresirane, da se prijavijo na kuharsko tekmovanje z dobrodelno noto - zbirali bodo namreč sredsta za Varstveno delovni center Nova Gorica - enota Stara Gora. Najboljši bodo deležni praktičnih nagrad, poskrbljeno pa bo tudi za bogat zabavni program.

Naši partnerji